Joc din lemn sortare bile din lemn in pahare, motricitate fina

Joc din lemn sortare bile din lemn in pahare, motricitate fina
Joc din lemn sortare bile din lemn in pahare, motricitate fina
142,00 RON 

Prețul care apare tăiat este cel mai mic preț de vânzare din ultimele 30 de zile înainte de reducerea prețului.

142,00 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Recenzii
Descriere
Descrierea produsului:
Materiale de înaltă calitate - jucăriile de clasificare a culorilor mingii și cupei folosite pentru învățare sunt realizate din materiale lemnoase acoperite cu vopsea inofensivă. Jucăriile preșcolare sunt netede și delicate și nu vor răni mâinile copiilor.
Jucării clasificate în culori - Setul nostru de jucării cu culori asortate și asortate include 12 bile, 12 căni, un castron și o lingură. Copiii de vârstă preșcolară pot sorta, împerechea și număra biluțele cu o lingură, apoi le pot sorta și le pot turna într-o cană cu culoarea potrivită.
Jucării educaționale - setul nostru de jucării cu bile de sortare a culorilor din lemn este potrivit pentru copiii de peste 3 ani. Jucăriile de clasificare a culorilor îi ajută să învețe conceptele de culoare, formă și număr și îi ajută să compare, să clasifice și să analizeze.
Dezvoltați jucării - Când copiii mici folosesc linguri de lemn pentru a sorta bile, nu numai că le este dezvoltată capacitatea de recunoaștere a culorilor, ci și abilitățile motorii fine, concentrarea vizuală, gândirea și abilitățile de memorie sunt îmbunătățite.
Info produs
Numar articol
sortatorbileLIL
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Creare magazin online
shopmania.ro cauti.ro price.ro Paylike